מצוינות תפעולית

מצוינות תפעולית

חלק מהאסטרטגיה של כיל היא מיצוב החברה ברמה הגבוהה ביותר מבחינת ביצועי בטיחות ואחריות סביבתית. לעניין הבטיחות, כיל מטפחת תרבות בטיחותית חזקה והגברת המודעות לתחום, על מנת להשיג ביצועים ברמת הרביעון העליון בכל אחד מענפי התעשייה שבהם פועלת החברה. לעניין האחריות הסביבתית, כיל פועלת לאורה של מחויבות ברורה לציות סביבתי מלא ונוקטת בגישה פרואקטיבית על מנת להבטיח את זכותה לפעול. \

כיל יוצרת תרבות של מצוינות תפעולית בכל רבדי החברה. המטרה היא להפעיל אמות מידה תפעוליות וניהוליות של פרקטיקות מיטביות בכל מתקני הייצור של החברה, ומערכות מצוינות תפעולית לניהול ייצור וניהול נכסים.

Product Stewardship Raw Materials Product Development Production Operation Logistics & Distribution Product Use & End of Product Life

צוותי שיפור

כיל הקימה צוותי שיפור שנועדו להגביר את היעילות ולגבש פתרונות באמצעות ניצול הידע והניסיון של העובדים בשטח. צוותי השיפור בוחרים את נושאי עבודתם על בסיס חשיבותם ומשמעותם של הנושאים, הזמן והמשאבים הדרושים לטיפול בסוגיה, יכולת המדידה של השיפור, ופוטנציאל הפיקוח ובקרת הנושא לאורך זמן.

עבודת צוותי השיפור מעודדת למידה הדדית, יצירתיות, ניתוח מעמיק וחקירה שיטתית של סוגיות בקרב העובדים. צוותי שיפור שהוכיחו שעבודתם אכן ניתנת ליישום בשטח מועמדים לפרסים ומועמדותם נשקלת על-ידי ועדת התמריצים. הצעות הנוגעות לבטיחות ולאקולוגיה מעוברות לאישור הוועדה לבטיחות ואקולוגיה וזוכות בפרסים לפי שיקול דעתה של הוועדה.

שימוש ברחפנים לקידום מצוינות תפעולית

רחפנים הפכו לכלי אפקטיבי ויכולים לבצע משימות המסוכנות לבני-אדם, כמו גם לחסוך זמן וכסף עבור חברות. מחלקת החדשנות והמצוינות התפעולית של כיל, בשיתוף עם אחד מאתרי כיל, השלימה בהצלחה פיילוט לשימוש ברחפנים. יכולת הטיסה והריחוף של הכלים, המאפשרת להם גישה נוחה ומדויקת לנקודות מרוחקות או גבוהות במיוחד, מבטלת גם את השפעתם של תנאים טופוגרפיים מאתגרים – לרחפנים אין כל קושי לטוס מעל דרכים לא סלולות, מכשולי מים ותוואי שטח קשים.

רחפנים חדשים המשמשים באתרי כיל נושאים ציוד מתוחכם, מנטרים פעילויות מלמעלה, וחוסכים לעובדי כיל את הצורך לבצע עבודות בסביבות מסוכנות.

מחלקות החדשנות והמצוינות התפעולית של כיל מאתרות טכנולוגיות חדשניות ומתקדמות אשר יסייעו בהתמודדות עם האתגרים התפעוליים שניצבים בפני החברה ובשיפור ביצועיה. הציפייה היא כי רחפנים ישמשו באתרי כיל במגוון דרכים, החל בבדיקת רשתות קווי מתח גבוה וסוללות, עבור בניטור ציוד וסיורי אבטחה וכלה באספקת חלקי חילוף (במשקל של עד 10 ק"ג). בנוסף, רחפנים יכולים לשאת ציוד דוגמת מצלמות וחיישנים מסוגים שונים, לרבות מצלמות וידאו, מצלמות אינפרה-אדום לראיית לילה ואמצעי ניטור שונים (כגון אמצעי ניטור כימיים ספציפיים). כמו כן, ביכולתם להוביל מטענים קלים מנקודה לנקודה.

נכון להיום, רחפנים החלו לשמש באופן מלא באתרי כיל ים המלח וכיל רותם. צוותי החדשנות והמצוינות התפעולית של כיל כבר בוחנים דרכים חדשות ונוספות לשימוש עתידי ברחפנים בפעילותה של כיל בכדי למזער סיכונים, לחסוך בעלויות ולחסוך בזמן.

האתר עושה שימוש בcookies . כדי לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן למטרת סטטיסטיקה, איפיון ושיווק.